Hva bør vi ha i blomsterpotten?Hva er bra for blomster?

Den første: døde blader av trær
Fordelene med å bruke døde blader er som følger:
1. Døde blader er veldig vanlige og koster ikke for mye.Det er døde blader der det er trær;
2. Døde blader i seg selv er en slags gjødsel, som er det samme som at når hveten i landlige områder er moden og høstet, vil grenene brytes med en stor høstemaskin og føres tilbake til bakken.
3. Døde blader kan også spille rollen som vannlagring.Når det vannes, vil vann lagres på de døde bladene i lang tid, noe som bidrar til det kontinuerlige tilskuddet av næring til røttene til blomster og planter.

Den andre: kull
Fordelene med kullbakside er som følger:
1. Kull er løst og pustende, noe som kan unngå grubling og råtne røtter.
2. Kull har en viss desinfiseringseffekt, kan akselerere helbredelsen av stiklinger, slå rot raskt, og overlevelsesraten er veldig høy.
3. Kull er veldig bra for å oppdra orkideer.Det er mer pustende enn jord og vannmose og nærmere orkideenes opprinnelige miljø.Det kan la orkideer absorbere vann i luften med røttene.Derfor er den veldig egnet til å oppdra orkideer.
4. Kull er rikt på mineraler og sporstoffer, noe som bidrar til vekst av planter.

Den tredje: slagg
Fordelene med å bruke slagg er som følger:
1. Det er pustende og gjennomtrengelig, og brukseffekten er ikke verre enn for blader og kull;
2. Den inneholder mange sporstoffer, som jernoksid, kalsiumoksid, magnesiumoksid, etc;
3. Den inneholder en stor mengde brente steiner, løsmasser og andre medier som kreves for planting av sukkulente planter;
4. Redusert til nesten null kostnader media, spesielt for de entusiastene som vokser mye, spiller det et stort antall fylling fordeler.

Cinder kan ikke bare brukes som base, men også blandes med jord for å heve kjøttfulle planter.Etter at kullet er blandet med jord, er jorda løs, noe som effektivt kan forhindre at jorda kaker og stivner.


Innleggstid: Jan-05-2022

Nyhetsbrev

Følg oss

  • sns01
  • sns02
  • sns03